Konferenca për shtyp e trajnerit Giovanni Colella në prag të takimit ndaj Teutës

Gjendja e skuadrës – 𝐂𝐨𝐥𝐞𝐥𝐥𝐚: Situata është pak a shumë e mirë, kemi problemet tona të vogla, por në përgjithësi është e mirë. Teuta – 𝐂𝐨𝐥𝐞𝐥𝐥𝐚: Teuta është skuadra që...

MIQËSORE | PARTIZANI 6 – 1 LUZI

🗓MIQËSORE ➡️PARTIZANI 6 – 1 LUZI ⚽Shënues: Mba 39′, Cara (11m) 41′, Saliou 55′, Nako 74′, 87′, Zekolli 79′ 📝Formacioni: Rexhepi, Zuna, Saliou, Sota, Atanaskoski, Rrapaj, Murataj, Selmani, Da Silva,...

KORABI 1 – 2 PARTIZANI | U-21

➡️KATEGORIA SUPERIORE| U-21 🗓️SEZONI 2022 – 2023 / JAVA 20 KORABI 1 – 2 PARTIZANI ⚽Shënues: Birçaj 41′ , Hodo 45′ 📝Formacioni: Tahri, Dragaj, Koni, Murati, Shuli, Markoçi, Hodo, Birçaj,...

PARTIZANI 2 – 0 TIRANA | U-14

➡️KATEGORIA SUPERIORE| U-14 🗓️SEZONI 2022 – 2023 / JAVA 20 PARTIZANI 2 – 0 TIRANA ⚽Shënues: Gjati 10′ , 48′ Një sukses i merituar i 14- vjeçarëve të kuq në...

U-21 | PARTIZANI 4 – 0 TIRANA

➡️KATEGORIA SUPERIORE| U-21 🗓️SEZONI 2022 – 2023 / JAVA 19 PARTIZANI 4 – 0 TIRANA ⚽Shënues: Birçaj 32′ , Hodo 42′, Markoçi 59′ Dragaj 84′ 📝Formacioni: Tahri, Murati, Markoçi, Birçaj,...

KRENARIA E KUQE

Ekipi i basketbollit të femrave Partizani ka qenë sot prezent në “Stadiumin Partizani” me trofeun e Ligës Unike në basketboll. Vetëm pak ditë më parë vajzat e kuqe arritën të...

𝐊𝐨𝐧𝐟𝐞𝐫𝐞𝐧𝐜𝐚 𝐩𝐞𝐫 𝐬𝐡𝐭𝐲𝐩 𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐣𝐧𝐞𝐫𝐢𝐭 𝐆𝐢𝐨𝐯𝐚𝐧𝐧𝐢 𝐂𝐨𝐥𝐞𝐥𝐥𝐚 𝐧𝐞 𝐩𝐫𝐚𝐠 𝐭𝐞 𝐭𝐚𝐤𝐢𝐦𝐢𝐭 𝐧𝐝𝐚𝐣 𝐊𝐚𝐬𝐭𝐫𝐢𝐨𝐭𝐢𝐭

Atmosfera –  𝐂𝐨𝐥𝐞𝐥𝐥𝐚: Sigurisht që nuk jemi të lumtur pas atij elimimi nga kupa, por jemi të sigurtë që kemi zhvilluar një ndeshje të mirë dhe shpresojmë të bëjmë një...

PARTIZANI 1 – 0 KORABI / KATEGORIA SUPERIORE | U-21

KATEGORIA SUPERIORE| U-21 🗓️SEZONI 2022 – 2023 / JAVA 18 PARTIZANI 1 – 0 KORABI ⚽Shënues: Birçaj 7′ 📝Formacioni: Nova, Koni, Murati, Shuli, Markoçi, Birçaj, Vrenozi, Hidri, Nako, Salca, Rushiti...
‹‹678
Page 8 of 8