NJOFTIM PËR ÇMIMET E BILETAVE

𝐔𝐄𝐅𝐀 𝐄𝐔𝐑𝐎𝐏𝐀 𝐂𝐎𝐍𝐅𝐄𝐑𝐄𝐍𝐂𝐄 𝐋𝐄𝐀𝐆𝐔𝐄 | 𝐓𝐔𝐑𝐈 𝐈 NJOFTIM PËR ÇMIMET E BILETAVE FK PARTIZANI MARSAXLOKK FC E ENJTE 11 KORRIK ORA 20:00 “ELBASAN ARENA” Ju njoftojmë se për këtë takim...

Bashkia e Tiranës shpërblim 150 mln lekë për Partizanin

Bashkia e Tiranës ka shpërblyer klubin e futbollit Partizani me shumën prej 15 milionë lekësh (të reja) për titullin kampion të fituar në sezonin 2022-2023. Kryetari i bashkisë Z.Erion Veliaj...

Partizani dhe Qendra e parandalimit të krimeve të të Miturve dhe të Rinjve (QPKMR) kanë konkretizuar sot marrëveshjen e bashkëpunimit dypalësh

Partizani dhe Qendra e parandalimit të krimeve të të Miturve dhe të Rinjve (QPKMR) kanë konkretizuar sot marrëveshjen e bashkëpunimit dypalësh për përfshirjen në aktivitete të ndryshme sportive të të...

UNICEF Albania shumë shpejt pritet të jetë ndër partnerët kryesor të Partizanit në mbështetje të aktiviteteve sportive.

UNICEF Albania shumë shpejt pritet të jetë ndër partnerët kryesor të Partizanit në mbështetje të aktiviteteve sportive. Z. Murat Sahin Përfaqësues i UNICEF Albania ishte sot prezent në ambjentet e...

Kampionët kanë mirpritur sot Znj.Bora Muzhaqi, Ministër Shteti për Rininë dhe Fëmijët.

Shtëpia e kuqe ka patur një vizitor të veçantë ministren Bora Muzhaqi, e cila sot ishte prezente në ambientet e Kompleksit Sportiv Partizani. Muzhaqi e cila u prit nga përfaqësues...

Partizani se bashku me kampionet e Special Olimpics festojne se bashku festat e fundvitit.

Atletët e Special Olympics ishin të ftuarit e veçantë në ndeshjen e fundvitit Partizani – Erzeni. Në intervalin mes dy pjesëve të rinjtë shijuan emocionet që të përcjell fusha e...