NJOFTIM PËR ÇMIMET E BILETAVE

𝐔𝐄𝐅𝐀 𝐄𝐔𝐑𝐎𝐏𝐀 𝐂𝐎𝐍𝐅𝐄𝐑𝐄𝐍𝐂𝐄 𝐋𝐄𝐀𝐆𝐔𝐄 | 𝐓𝐔𝐑𝐈 𝐈
➡NJOFTIM PËR ÇMIMET E BILETAVE
⚽🇦🇱FK PARTIZANI 🆚 MARSAXLOKK FC 🇲🇹
🗓 E ENJTE 11 KORRIK ⏰ORA 20:00
🏟 “ELBASAN ARENA”
🗣Ju njoftojmë se për këtë takim çmimet e biletave në Tribunat respektive të stadiumit “Elbasan Arena” do te jenë:
🎫Biletat në Tribunën: VIP do të kushtojnë 2 000 Lek
🎫Biletat në Tribunat: A dhe B do të kushtojnë 1 000 Lek
🎫Biletat në Tribunat: C, D, E, F dhe G do të kushtojnë 200 Lek
Gjithashtu nga ora 10:00 deri në orën 21:00 biletat i gjeni çdo ditë pranë pikës së shitjes të hapur në Sheshin Skënderbej në Tiranë. Të enjten (ditën e ndeshjes) biletat mund ti siguroni edhe në sportelin pranë stadiumit🏟 “Elbasan Arena” në Elbasan.