Partizani se bashku me kampionet e Special Olimpics festojne se bashku festat e fundvitit.

Atletët e Special Olympics ishin të ftuarit e veçantë në ndeshjen e fundvitit Partizani – Erzeni. Në intervalin mes dy pjesëve të rinjtë shijuan emocionet që të përcjell fusha e stadiumit “Air Albania”, duke improvizuar mes tyre një minindeshje futbolli. Një event special në prag të festave të fundvitit kjo falë edhe bashkëpunimit të kampionëve të Shqipërisë dhe gjimnazit “Petro Nini Luarasi”