🎙️| Konferenca për shtyp e drejtorit sportiv Arbër Abilaliaj në prag të takimit ndaj Teutës 👇

Gjendja e skuadrës – Abilaliaj: Gjendja është mjaft e mirë për të gjithë lojtarët që kemi në dispozicion. Duke pasur parasysh që kemi pasur disa ditë më shumë për të...

Konferenca për shtyp e drejtorit sportiv Arbër Abilaliaj në prag të takimit ndaj Erzenit

Suksesi në derbi – Abilaliaj: Ajo në derbi është një fitore e rëndësishme patjetër. Por në fund të fundit e përsëris që është një ndeshje që na ka dhënë tre...

🎙️| Konferenca për shtyp e drejtorit sportiv Arbër Abilaliaj në prag të takimit ndaj Tiranës 👇

Debutoni si trajner në një ndeshje derbi, si ndjeheni – Abilaliaj: Ndjehem shumë mirë, përveç se kam atë ndjesinë e ndeshjes së rëndësishme, ndjehem shumë i qetë dhe shumë pozitiv....

U19 MIQESORE | PARTIZANI 2-1 SHKENDIJA

U19 MIQESORE | PARTIZANI 3-1 SHKENDIJA

Prononcimi i mesfushorit Gjelbrim Taipi në konferencën për shtyp në prag të takimit ndaj Kukësit

Vini pas një humbje ndaj Skënderbeut – Gj. Taipi: Ndaj Skënderbeut mendoj se ishte një humbje e rastësishme, pasi gjatë 90 minutave ishim ne që po e dominomin ndeshjen. U...

𝐑𝐫𝐞̈𝐟𝐞𝐡𝐞𝐧 𝐥𝐨𝐣𝐭𝐚𝐫𝐞̈𝐭 𝐚𝐟𝐫𝐢𝐤𝐚𝐧𝐞̈ 𝐭𝐞̈ 𝐤𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐞̈𝐯𝐞. 𝐀𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐝𝐡𝐞 𝐚𝐦𝐛𝐢𝐜𝐣𝐞𝐭 𝐞 𝐭𝐲𝐫𝐞 𝐭𝐞 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐳𝐚𝐧𝐢.

𝐍𝐠𝐚 𝐣𝐞𝐭𝐚 𝐧𝐞̈ 𝐓𝐢𝐫𝐚𝐧𝐞̈, 𝐭𝐞𝐤 𝐚𝐦𝐛𝐣𝐞𝐧𝐭𝐢𝐦𝐢 𝐦𝐞 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐭𝐞𝐭𝐢𝐧 𝐬𝐡𝐪𝐢𝐩𝐭𝐚𝐫. 𝐀𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐝𝐡𝐞 𝐚𝐦𝐛𝐢𝐜𝐣𝐞𝐭 𝐞 𝐭𝐲𝐫𝐞 𝐭𝐞 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐳𝐚𝐧𝐢. 𝐑𝐫𝐞̈𝐟𝐞𝐡𝐞𝐧 𝐥𝐨𝐣𝐭𝐚𝐫𝐞̈𝐭 𝐚𝐟𝐫𝐢𝐤𝐚𝐧𝐞̈ 𝐭𝐞̈ 𝐤𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐞̈𝐯𝐞.

PRONONCIMI I DREJTORIT TË PËRGJITHSHËM TË PARTIZANIT OLSI RAMA, DHËNË PËR “PANORAMA SPORT”

Matondo është rasti i parë që një ish-lojtar i Partizanit flet keq pas largimit. Ai ka pretendimet e tij për trajtimin e lojtarëve më ngjyrë, gjoba selektive, si dhe probleme...

Konferenca për shtyp e trajnerit Zoran Zekiç në prag të takimit ndaj Dinamos

Dinamo vjen në këtë përballje pa asnjë pikë. Motivimi juaj – Zekiç: Nëse flasim për motivimin është kryesorja për ekipin dhe vetëm për këtë duhet të mendojmë. Duhet të kemi...

Konferenca për shtyp e trajnerit Zoran Zekiç në prag të takimit ndaj Dinamos

Dinamo vjen në këtë përballje pa asnjë pikë. Motivimi juaj – Zekiç: Nëse flasim për motivimin është kryesorja për ekipin dhe vetëm për këtë duhet të mendojmë. Duhet të kemi...

Konferenca për shtyp e trajnerit Zoran Zekiç në prag të takimit ndaj Egnatias

Kalendari ngjeshur – Zekiç: Nuk mendoj se do të jetë problem për ne, pasi çdo herë kemi të njëjtin ritëm. Kemi luajtur 7 ndeshje në 24 ditë, por mendoj se...