PARTIZANI 2 – 0 TIRANA | U-14

➡️KATEGORIA SUPERIORE| U-14 🗓️SEZONI 2022 – 2023 / JAVA 20 PARTIZANI 2 – 0 TIRANA ⚽Shënues: Gjati 10′ , 48′ Një sukses i merituar i 14- vjeçarëve të kuq në...

U-21 | PARTIZANI 4 – 0 TIRANA

➡️KATEGORIA SUPERIORE| U-21 🗓️SEZONI 2022 – 2023 / JAVA 19 PARTIZANI 4 – 0 TIRANA ⚽Shënues: Birçaj 32′ , Hodo 42′, Markoçi 59′ Dragaj 84′ 📝Formacioni: Tahri, Murati, Markoçi, Birçaj,...

KRENARIA E KUQE

Ekipi i basketbollit të femrave Partizani ka qenë sot prezent në “Stadiumin Partizani” me trofeun e Ligës Unike në basketboll. Vetëm pak ditë më parë vajzat e kuqe arritën të...

𝐊𝐨𝐧𝐟𝐞𝐫𝐞𝐧𝐜𝐚 𝐩𝐞𝐫 𝐬𝐡𝐭𝐲𝐩 𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐣𝐧𝐞𝐫𝐢𝐭 𝐆𝐢𝐨𝐯𝐚𝐧𝐧𝐢 𝐂𝐨𝐥𝐞𝐥𝐥𝐚 𝐧𝐞 𝐩𝐫𝐚𝐠 𝐭𝐞 𝐭𝐚𝐤𝐢𝐦𝐢𝐭 𝐧𝐝𝐚𝐣 𝐊𝐚𝐬𝐭𝐫𝐢𝐨𝐭𝐢𝐭

Atmosfera –  𝐂𝐨𝐥𝐞𝐥𝐥𝐚: Sigurisht që nuk jemi të lumtur pas atij elimimi nga kupa, por jemi të sigurtë që kemi zhvilluar një ndeshje të mirë dhe shpresojmë të bëjmë një...

PARTIZANI 1 – 0 KORABI / KATEGORIA SUPERIORE | U-21

KATEGORIA SUPERIORE| U-21 🗓️SEZONI 2022 – 2023 / JAVA 18 PARTIZANI 1 – 0 KORABI ⚽Shënues: Birçaj 7′ 📝Formacioni: Nova, Koni, Murati, Shuli, Markoçi, Birçaj, Vrenozi, Hidri, Nako, Salca, Rushiti...
‹‹91011
Page 11 of 11