Partizani Bluze Loje – Uniforma e pare 23/24

 45,00

€ 

Description

“Vishni krenarisht bluzën e parë të ekipit të futbollit Partizani, simbolin autentik të pasionit dhe traditës së klubit. Kjo bluzë, në ngjyrën e kuqe të ndezur që simbolizon zemrën dhe shpirtin e ekipit. Me dizajnin e saj klasik dhe logo e Partizanit të vendosur në mënyrë të dukshme në pjesën e përparme, kjo bluzë përfaqëson historinë dhe krenarinë e njërit prej klubeve më të njohura në vend. E bërë nga materiale të larta që sigurojnë rehati dhe qëndrueshmëri, kjo bluzë është ideale për të mbështetur ekipin tuaj në stadium apo në çdo aktivitet tjetër sportiv. Një zgjedhje perfekte për tifozët e vërtetë të Partizanit, që dëshirojnë të shfaqin ngjyrat e tyre me krenari!”

Additional information

Size

XL, S, M, L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Partizani Bluze Loje – Uniforma e pare 23/24”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.