Partizani Bluze Loje – Uniforma e trete 23/24

 45,00

€ 

Description

“Zbuloni bluzën e re të lojës së ekipit të futbollit Partizani – Kjo është uniforma jonë e tretë! Logoja e ekipit të Partizanit është vendosur bukur në pjesën e përparme, duke e bërë këtë bluzë një artikull të domosdoshëm për çdo tifoz të devotshëm. Bëni të juajën këtë veshje unike, e cila kombinon stilin dhe komoditetin, për të mbështetur ekipin tuaj të dashur në çdo sfidë!”

Additional information

Size

XL, S, M, L

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Partizani Bluze Loje – Uniforma e trete 23/24”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.