Kampionët kanë mirpritur sot Znj.Bora Muzhaqi, Ministër Shteti për Rininë dhe Fëmijët.

Shtëpia e kuqe ka patur një vizitor të veçantë ministren Bora Muzhaqi, e cila sot ishte prezente në ambientet e Kompleksit Sportiv Partizani. Muzhaqi e cila u prit nga përfaqësues...