KUPA E SHQIPËRISË U-17 & U-19 | GJYSËMFINALE

𝐊𝐮𝐩𝐚 𝐞 𝐒𝐡𝐪𝐢𝐩ë𝐫𝐢𝐬ë 𝐔-𝟏𝟕 & 𝐔-𝟏𝟗 🇦🇱

𝐆𝐣𝐲𝐬ë𝐦𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐞 🏆

Dy skuadrat e Akademisë Partizani U-17 dhe U-19 janë njohur sot me kundërshtarët e rradhës për Gjysëmfinalen e Kupës së Shqipërisë 🏆

🗓 20 Janar 2024

⏰ora 13:00

⚽ Skëndërbeu U-19 vs Partizani U-19

📍 QKS KAMËZ

🗓 21 Janar 2024

⏰ora 10:00

⚽ Teuta U-17 vs Partizani U-17

📍QKS KAMËZ

* Ashtu si në raundin e 1/8 edhe gjysëmfinalja do të luhet me tek ndeshje , pra në rast kualifikimi skuadrat tona avancojnë drejt finales *