🤝 𝐙𝐘𝐑𝐓𝐀𝐑𝐄 𝐕𝐀𝐍𝐆𝐉𝐄𝐋 𝐙𝐆𝐔𝐑𝐎 𝐕𝐈𝐒𝐇𝐄𝐓 𝐈 𝐊𝐔𝐐

✍️FK Partizani njofton arritjen e marrëveshjes me Vangjel Zguron. Mbrojtësi i majtë bashkohet me të kuqtë pas eksperiencës pozitive në Maqedoninë e Veriut ku fitoj titullin kampion me Strugën. Zguro ka nënshkruar me të kuqtë një kontratë 1 vjeçare. Në Shqipëri mbrojtësi pogradecar është aktivizuar me Korabin, Pogradecin, Luftëtarin, Kamzën, Kukësin, Skënderbeun dhe Bylis.