U-16 Paqe në Derbin e Kryeqytetit

Ka nisur faza e tretë e Playoff-it për grupmoshën e 16 vjeçarëve. Shorti rezervoi derbin e kryeqytetit, Partizani dhe Tirana u përballën në stadiumin Arena e Demave. Derbi dhuroi 4 gola dhe një pikë, një pikë që kënaq të dyja skuadrat. Rënditja nuk ndryshon me Partizanin që pozicionohet në vendin e 3-të me 17 pikë, 3 më pak se vendi i parë Shënkolli dhe 2 më pak se Tirana.

Play-off

Partizani – Tirana 2:2

⚽ Mera ⚽ Karina