U-15 Partizani tregon forcën në prag të Playoff-it

U-15 Partizani tregon forcën në prag të Playoff-it

Partizani – Shënkolli 7:0

⚽⚽⚽ Himallari ⚽ Vata ⚽ Hitaj ⚽Zhega ⚽Çollaku

 

Partizani i 15 vjeçarëve e mbylli fazën e dytë në vendin e 2-të me 38 pikë të grumbulluara në 18 javë kampionat .

Tashmë i drejtohemi fazës së 3-të me takimet e Play-off ku skuadra jonë do të synojë titullin kampion. Ditët në vazhdim do të mësohet dhe kundërshtari i radhës për skuadrën tonë .