Moshat : Partizani dhe Ferizaj dhurojnë spektakël në dy takimet vëllazërore në Arenën e Demave .

Moshat : Partizani dhe Ferizaj dhurojnë spektakël në dy takimet vëllazërore në Arenën e Demave .

Klubi Partizani pati kënaqësinë të mirëpriste ditën e sotme dy skuadrat e Akademisë Ferizaj U-19 & U-17 . Në një atmosferë vëllazërore ku mbizotërojë respekti u zhilluan dy takimet në Arenën e Demave. Takimi i parë ishte ai mes 19-vjecarëve që nxorri fitues skuadrën e Partizanit, ndërsa në takimin e dytë mes 17-vjeçarëve nxorri fitues skuadrën e Ferizajit .
Kjo ishte miqësorja e dytë e organizuar nga Klubi Partizani brenda këtij sezoni futbollistik , ku pak muaj më parë e ftuar ishte Akademia e Shkëndijës së Tetovës .

Rezultatet e takimeve të zhvilluar ditën e sotme :

13:30

U-19 Partizani – Ferizaj 3:2

15:30

U-17 Partizani – Ferizaj 1:2